Vad Magyarország

2011.03.05. 19:45

2009-ben és 2010-ben Török Zoltán természetfilmes forgatott egy csodaszép természetfilmet a mi Magyarországunkról. Hihetetlen képek, csodás zene 52 percben. Minden adott, hogy szórakozva ámuljunk kis országunk szépségén. De! Egyetlen magyar televízió se akarja megvenni... Fél Európa nézi, csak pont mi nem. Nagyon elszomorító. Nekünk tényleg csak a való villa, a jóban rosszban, barátok közt, ezek megőrültek és további sok más, hatalmas kulturális értéket képviselő remekmű jut? Remélem, hogy nem. Figyelni fogom, hogy mi hír a filmmel, és ha megtudom, hogy hol adják majd, azonnal jelzem. Addig is itt egy kis ízelítő. :)

http://termeszetfilm.blog.hu/

M.P.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonunk.blog.hu/api/trackback/id/tr172713381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zozocam · http://termeszetfilm.blog.hu/ 2011.03.10. 23:04:34

Nos, szerencsére úgy tűnik ezúttal ez egy másik történet lesz. A film nagy valószínűséggel látható lesz országos televízióban, méghozzá kereskedelmiben.
Előtte meg az Uránia mozi műsorán, április 28-tól. Török Zoltán
süti beállítások módosítása