Idén Luxemburgban rendezték meg  a gasztronómiai világkiállítást, ahol 53 országból több mint 2400 chef és cukrászmester vett részt.

A zsűri nemcsak az ízeket jutalmazta pontokkal, hanem a tálalást és a tisztaságot is. Összesített egyéniben Varga Károly lett a szakácsművészet világbajnoka, nyolcszemélyes páratlan hidegtáljával. Mellette konyhaművészeti artisztikában is szerzett további két aranyérmet.

Gratulálunk neki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.P.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonunk.blog.hu/api/trackback/id/tr802483326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása